Hotels amb DO. La Setmana del Vi

Hotels amb DO. La Setmana del Vi

787 472 Derby Hotels Collection

La setmana del 17 al 23 de setembre es durà a termeLa Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona” en la qual podràs descobrir els vins més apreciats a Catalunya. Tastos de vins amb denominació d’origen català que s’organitzen a diferents hotels de la ciutat de Barcelona. Una experiència imprescindible pels amants de la vinicultura.

Els vins que es podran provar són DO de la Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona, Alella i de la Terra Alta. Els tastos s’organitzaran per a grups reduïts, tenen un preu de 15€ i es podran degustar 6 vins diferents en cadascuna d’elles, a més d’aprendre tots els secrets de la mà d’experts someliers.

Manel Guirado, polifacètic promotor de la gastronomia a Catalunya, ens comenta que “iniciatives com aquesta són oportunitats úniques. Una bona manera de constatar que el vi que es produeix a les diferents regions de Catalunya mostra una qualitat i diversitat enormes  i, sobretot personalitat”.

A més, a tots els participants en aquesta setmana se’ls obsequiarà amb entrades per la “Mostra de vins i caves de Catalunya” que se celebra el dia 24 de setembre a l’ Arc de Triomf de Barcelona. I s’aniran a casa amb un diploma d’ “Ambaixadors del vi i el cava català“.

T’esperem a l’hotel Claris . ¡Reserva el teu tast!

********************

La semana del 17 al 23 de septiembre se llevará a cabo “La Semana de los vinos catalanes en los hoteles de Barcelona” en la que podrás descubrir los vinos más apreciados en Cataluña. Catas de vinos con denominación de origen catalán que se organizan en diferentes hoteles de la ciudad de Barcelona. Una experiencia imprescindible para los amantes de la vinicultura.

Los vinos que se podrán probar son DO de la Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona, Alella i de la Terra Alta. Las catas se organizarán para grupos reducidos, tienen un precio de 15€ y se podrán degustar 6 vinos diferentes en cada una de ellas, además de aprender todos los secretos de la mano de expertos someliers.

Manuel Guirado, polifacético promotor de la gastronomía en Cataluña, nos comenta que “iniciativas como ésta son oportunidades únicas. Una buena manera de constatar que el vino que se produce en diferentes regiones de Cataluña muestra una calidad y diversidad enormes y, sobre todo, personalidad”.

Además, a todos los participantes en esta semana se les obsequiará con entradas para la “Mostra de vins i caves de Catalunya” que se celebra el día 24 de septiembre en el Arc de Triomf de Barcelona. Y se irán a casa con un diploma de “Ambaixadors del vi i el cava català“.

Te esperamos en el Hotel Claris.  ¡Reserva tu cata!