I Concurs de Clips “Pròxims”

I Concurs de Clips “Pròxims”

567 290 Derby Hotels Collection

Seguint fidel a la seva filosofia, Derby Hotels Collection dóna suport a l’art i la cultura a qualsevol de les seves vessants. En aquest cas l’empresa col·labora amb el Primer Concurs de Vídeo Clips que organitza el festival de música Indie “Pròxims” i tindrà lloc a Barcelona, Begur i Porta Ferrada al llarg del mes de juliol, on podrem veure actuar a bandes com Mishima, The New Raemon, Maika Makovski, Joan Colomo, Manos de Topo, Antonia Font, Mazoni entre altres.

Aquest festival vol fer més visible la seva aposta per acostar la música a tots els racons del territori català, convertint-se en el primer festival itinerant de música indie-pop-folk fet a casa i per aquest motiu llença aquest primer concurs de clips junt amb Barcelona – Catalunya Film Comission, el Patronat de Turisme de la Costa Brava i Barcelona Turisme.

Els participants hauran de presentar un vídeo rodat a qualsevol lloc de Catalunya on es mostri com un eix principals els valors de la localitat com a destí ideal per gaudir de l’estiu, els amics, la gastonomia, la música i el paisatge. Uns conceptes que recull el festival i que se’ls fa propis.

Ets un atrista amb la càmera? T’apassiona el cine? Només has d’incorporar la cançó del grup La iaia “Declaració de principis” al teu vídeo i particpar. Consulta la base del concurs aquí

Siguiendo fiel a su filosofía, Derby Hotels Collection apoya al arte y la cultura en cualquier de sus vertientes. En este caso la empresa colabora con el Primer Concurso de Video Clips que organiza el festival de música  indie “Pròxims” y tendrá lugar en Barcelona, Begur, y Porta Ferrada a lo largo del mes de julio, donde podremos ver actuar a bandas como Mishima, The New Raemon, Maika Makovski, Joan Colomo, Manos de Topo, Antonia Font, Mazoni, entre otros.

Este festival quiere hacer más visible su apuesta por acercar la música a todos los rincones del territorio catalán, convirtiéndose en el primer festival itinerante de música indie-pop-folk hecho en casa. Por este motivo lanza este primer concurso de clips junto con Barcelona – Catalunya Film Commission, el Patronato de Turismo de la Costa Brava y Barcelona Turismo.

Los participantes tendrán que presentar un video rodado en cualquier lugar de Cataluña donde se muestre como eje principal los valores de la localidad como destino ideal para disfrutar del verano, los amigos, la gastronomía, la música y el paisaje. Unos conceptos que recoge el festival y los hace propios.

¿Eres un artista con la cámara? ¿Te apasiona el cine? Sólo tienes que incorporar la canción del grupo La iaia “Declaració de principis” a tu video y participar. Consulta las bases del concurso aquí.