Celebra aquest Sant Jordi amb un pla d’allò més especial

Celebra aquest Sant Jordi amb un pla d’allò més especial

1200 800 Derby Hotels Collection

“Y el caballero armado con su espada salvó a la princesa del temible dragón. De la sangre del animal brotó una rosa, la cual el joven honrado tomó para entregársela a su princesa como símbolo de amor y prosperidad.”

Així és com acaba la llegenda de Sant Jordi, per la qual, des de fa segles, a Catalunya cada 23 d’abril la gent celebra l’amor sortint als carrers a respirar un ambient d’alegria molt especial.

Intercanviar roses i llibres era tradició a Catalunya des de molt abans que la UNESCO instituís aquesta data com el Dia Internacional del Llibre el 1995. Cada any més carrers s’inunden de roses, llibres i espectacles.

A nosaltres ens encanta, i per això volem proposar-te 2 plans per a què puguis celebrar aquest dia de la millor manera possible.

Sant Jordi en el Hotel Granados 83

Per un brindis en la intimitat

A prop de Rambla de Catalunya es troba l’Hotel Granados 83, un lloc d’ensomni per a gaudir de la tranquil·litat sense allunyar-se dels plaers del centre de Barcelona.

Per a aquest dia 23, l’hotel proposa un menú d’allò més especial dedicat als enamorats. Comencem brindant per l’amor amb un còctel de benvinguda al costat de la rosa de Sant Jordi, per a seguir amb una selecció de plats clàssics de la gastronomia catalana elaborats amb productes de temporada. Podràs gaudir del teu temps amb la teva parella en la intimitat de la terrassa, alhora que recuperes forces i descanses abans de tornar als animats carrers de Barcelona.

Descobreix la proposta del Restaurant 3 i reserva ja!

 

 

 

 

 

Sant Jordi en el Hotel Astoria

Per als moderns més tradicionals

D’altra banda, al costat de l’Avinguda Diagonal tenim l’Hotel Astoria 3*, un dels hotels més emblemàtics de l’Eixample.

Després d’un dia ple de sensacions i de gaudir d’un dels millors dies de Barcelona, podràs sentir-te com a casa gràcies a l’acollidor ambient de l’hotel. Emmarca aquest Sant Jordi amb els millors records i gaudeix d’una proposta gastronòmica enfocada al producte de proximitat en la seva versió més tradicional. I no només això, sinó que a més podràs gaudir del Museu Opisso, en el qual es troba la major exposició permanent de l’il·lustrador català Ricard Opisso. Què millor que celebrar el dia del llibre i de la cultura d’aquesta manera?

No esperis més i reserva!