Per Sant Jordi, redescobrir Barcelona

#SantJordi2021

#SantJordiALaTerrazaDelClaris

La Terraza del Claris proposa menú especial by Aurelio Morales

 

La bona cuina també és cultura i enguany convida a celebrar una diada enyorada, per retrobar-se amb la ciutat i amb la tradició

El restaurant La Terraza del Claris convida més que mai a celebrar Sant Jordi, i proposa un menú especial i profundament gourmet per explorar grans plats clàssics del seu xef, Aurelio Morales (amb 1 estrella Michelin per CEBO a l’hotel Urban de Madrid). Els dies 23, 24 i 25 d’abril, la que fou terrassa pionera a la ciutat, festeja la cultura, la vida i la gastronomia amb més motiu que mai, un cop superat el primer any de pandèmia. La Terraza del Claris esdevé un oasi al centre de Barcelona, on l’enyorada diada de Sant Jordi torna un cop més a impulsar el motor econòmic i social de la ciutat.

El menú de Sant Jordi al restaurant la Terrassa del Claris parteix d’un preu atractiu i és una aproximació a la cuina creativa i consagrada al producte del xef Aurelio Morales, al capdavant dels fogons d’un indret que sorprèn a autòctons i visitants per igual, gràcies a la seva exclusivitat, serenitat i elegància.

Nota: menú Sant Jordi en adjunt - PVP: 55 € /persona.

El grup Derby Hotels Collection, compta amb el protocol Clean & Safe que garanteix la seguretat sanitària de tots els seus espais: https://www.derbyhotels.com/clean-and-safe/.