3 plans per a celebrar el dia de Sant Jordi a Barcelona

3 plans per a celebrar el dia de Sant Jordi a Barcelona

2000 1301 Derby Hotels Collection

“I el cavaller armat amb la seva espasa va salvar a la princesa del temible drac. De la sang de l’animal va brollar una rosa, la qual el jove honrat va prendre per lliurar-la-hi a la seva princesa com a símbol d’amor i prosperitat.”

Així és com acaba la llegenda de Sant Jordi, per la qual, des de fa segles, a Catalunya cada 23 d’abril la gent celebra l’amor sortint pels carrers a respirar un ambient d’alegria molt especial.
Intercanviar roses i llibres era tradició a Catalunya des de molt abans que la UNESCO instituís aquesta data com a Dia Internacional del Llibre el 1995. Cada any més carrers s’inunden de roses, muntanyes de llibres i espectacles de carrer.
A més a més, per segon any consecutiu podem celebrar Sant Jordi a jornada completa! Al caure en diumenge, tenim tot el dia per gaudir de la festa de l’amor i la cultura.
A nosaltres ens encanta, i per això volem convertir aquest dia en una experiència inoblidable. Sortim de la rutina i aprofitem per sorprendre’ns amb tres plans de luxe a mesura.

 

Viu un Sant Jordi únic

Claris - Sant Jordi

Els primers rajos de sol

El Passeig de Gràcia es desperta i floreixen les parades de roses, venda de llibres i artesanies variades. Agafats de la mà i acompanyats dels primers rajos de llum, gaudim d’un tranquil passeig matiner. A la última planta de l’Hotel Claris, amb una lectura sentint la brisa urbana i bevent elixir del cor, convertim les nostres copes de roses en alquímia d’amor gràcies a aquesta proposta gastronòmica a La Terraza del Claris.

Granados 83 - Sant Jordi

Romance Sonámbulo amb xarop de roses

A prop de Rambla de Catalunya i amb nocions de somni i ombra, García Lorca ens mostra una història fosca de pena clara a través de la intensitat de l’amor entre un contrabandista i l’estimada que li dóna refugi a la seva casa.
Després de degustar un “Verde que te quiero verde” al Restaurant 3 de l’Hotel Granados 83, brindem la copa de cava amb xarop de roses a la part alta de la terrassa de l’hotel. Aprofitem les encara intenses carícies del Sol per a relaxar-nos i rellegir el tema més famós del Romancero gitano.
Bagués - Sant Jordi

Txin-txin a la llum de les espelmes a les Rambles

A mitja tarda és el moment de gaudir del passeig més vibrant i animat.
Baixem Rambla de Catalunya, creuem la Plaça més coneguda de la ciutat i arribem a les famoses Rambles. El passeig, que uneix el centre neuràlgic de la ciutat amb el port antic, està replet de cafeteries, restaurants, artistes, dibuixants i comerços.
Després d’un dia ple de sensacions i de gaudir d’una Barcelona frenètica, el Sol es posa a l’horitzó donant lloc al moment més romàntic del dia. Brindem amb les nostres copes de nèctar d’amor i ens sorprenem amb una exquisida oferta gastronòmica dedicada a Sant Jordi al restaurant El Regulador de l’Hotel Bagués. Situat a les Rambles, és el lloc idoni per escapar de la multitud i deixar-se seduir pel sentit del gust.

 

Aconsegueix la teva copa de roses

T’han agradat els nostres plans? Acompanya’ls d’una copa de roses fent click al següent enllaç. Fàcil i senzill! I no tardis massa, perquè són limitades!

Sant Jordi - #SantJordiDHC

T’animes a celebrar un Sant Jordi memorable? Nosaltres estem desitjant sortir i gaudir d’un dels dies més emblemàtics de Barcelona. Carrers tenyits de vermell, ambient captivador i la teva parella i tu.

Visquem aquest any un Sant Jordi únic!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+